Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Βυρσοδεψείο παρέχει μοναδική άνεση και πολυτέλεια.

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Βυρσοδεψείο είναι κατάλληλος για τη φιλοξενία πολλών διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες ή συνέδρια, όλες τις εποχές του χρόνου. Ο χώρος είναι χωρητικότητας 450 καθήμενων ατόμων ή 1200 όρθιων στη διαμόρφωση για μουσικές εκδηλώσεις – συναυλίες.

Επίσης, ο χώρος διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ 75 θέσεων, στο πίσω μέρος του κτηρίου. Επίσης, ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Βυρσοδεψείο βρίσκεται απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν καλεσμένοι που δε θα καλυφθούν από τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσής.

Δεξιώσεις Γάμων

Η αίθουσα είναι κλιματιζόμενη και συνδυάζει γήινα χρώματα με υλικά όπως η πέτρα και ξύλο. Διαθέτει εξαιρετική αισθητική και ζεστή ατμόσφαιρα για τη γαμήλια σας δεξίωση, προσφέροντας στο ζευγάρι και στους καλεσμένους μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες που θα φροντίσουν τον στολισμό, το catering και τη μουσική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους της επιλογής σας. Εγγυόμαστε την άψογη διεξαγωγή της δεξίωσης σας.

Μουσικές Εκδηλώσεις – Συναυλίες

Ο Πολυχώρος Εκδηλώσεων Βυρσοδεψείο διαθέτη επαγγελματική ηχητική εγκατάσταση εξαιρετικής ποιότητας και επαγγελματικό φωτισμό. Ο μεγάλος, ενιαίος χώρος είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει μουσικές εκδηλώσεις ή συναυλίες.

Ο Χώρος μας, αξιοποιήστε τον όπως επιθυμείτε!